OVer Ons

Wie zijn wij?

 

Wij zijn Bob Kerckhoffs en Gijs Adriaans en met z’n tweeën hebben we BoGi Voeders opgericht.

Beiden hebben we van kinds af aan een passie voor dieren en lopen er rond ons huis allerlei hobbydieren. Schapen & geiten, kippen & watervogels, siervogels & loopvogels, alpaca’s, wallabies en hobbyvarkens niks is te gek.

Door onze gemeenschappelijke interesse kwamen we bij elkaar over de vloer en dan gaat het al snel over ‘wat voer jij dan’. Beide mengden we zelf verschillende merken voer en voedergrondstoffen om zo het volgens ons beste voer aan onze dieren te geven. Dit omdat we wat we zochten niet in één merk konden vinden.

Zo kwamen we op het idee om BoGi Voeders op te richten. Samen laten we nu onze eigen voeders produceren en kunnen we nu andere hobbydierhouders en sportfokkers het volgens ons beste voer aanbieden in één zak.

BoGi Voeders biedt natuurlijke voeding, samengesteld uit grondstoffen van topkwaliteit.  Deze voeding is voorzien van een GMP+  certificaat. 

 

 

 

 

 

 

Bob Kerckhoffs


Woonachtig in het Limburgse Berg aan de Maas en heeft een achtergrond in de herkauwer-voeding. Bob houdt thuis: Ouessant schapen, diverse rassen (kriel)kippen en siervogels

 

 

 

 

Gijs Adriaans

 

Woonachtig in het Brabantse Asten en werkzaam als adviseur in de veehouderij. Thuis houdt Gijs: dwerggeiten, diverse rassen (kriel)kippen, siervogels, kwartels en siervogels

Onze missie

BoGi voeders is professioneel in hobbyvoeders. Onze missie is het voor iedere hobbydierhouder en sportfokker mogelijk maken het beste voer voor dieren te kopen. Hierbij bieden wij een verantwoorde samengestelde voeding en voorzien u van het juiste advies. Wij zijn continu bezig met het ontwikkelen en verbeteren van onze voeders en streven naar perfectie. 

hen, chicken, feeding

Wat maakt de producten van Bogi voeders uniek?

Door jaren ervaring in hobbydieren en hobbyvoeders kunnen wij u naast een compleet product ook voorzien van tips en adviezen. Wij staan dan ook altijd klaar voor u. De meest voorkomende vragen over voeding proberen wij te beantwoorden bij onze producten.

 

× Kan ik u helpen?